Producten Off-Grid

Steca Grundfos SMA Studer SolarWorld Hoppecke

Super-B Morningstar

 

Hoppecke off-grid accuDe eerste lithium-ion off-grid opslag

Het bedrijf Super B biedt individuele opslagoplossingen voor ieder inzetgebied, van off-grid systemen tot scheepvaart tot vrachtwagens.

 

Profiteer van de veelzijdige ervaring van het bedrijf en de optimalisatie van de Super B lithium-ion accu (LiFePo4). Deze is het beste geschikt voor off-grid systemen. De accu is inzetbaar in alle 12-24-36-48 V opslagsystemen. Bij bestaande systemen is een nog eenvoudiger een-op-een omwisseling van de bestaande accu mogelijk.

   

 • Extreem licht
     Super B opslag weegt slechts 28,3 kg en dat met 160 Ah en tot 4000 cycli.

 • 5 - 10-voudige levensduur
     Door een bedrijfseigen geïntegreerd batterij-managementsysteem (BMS) is de levensduur (ten opzichte van loodhoudende accu) zeer hoog.

 • Snellaadfunctie
     De lithium-ion accu maakt het mogelijke veel sneller te laden met een ontladingsdiepte van 90% van vergelijkbare loodhoudende accu.

 • Geschikt voor hoge ontlaadstromen
     De lithium-ion accu maakt een veel sneller opladen en ontladen mogelijk. De max. ontladingsdiepte bedraagt 90%. Loodhoudende accu worden gebruikelijk slechts tot 50% ontladen.

 • Handzaam en klein
     Super B opslag kenmerkt zich door de kleine afmeting (31,3 x 41,4 x 22,5 cm HxBxD).

 

Als u bij SegenSolar aankopen wilt doen en een log-in wilt aanvragen voor de online webshop, kunt u hier contact met ons opnemen.