Solar World

Solar World

Producten Zonnepanelen

Canadian Solar JA Solar LG Solar Panasonic SolarWorld Talesun

 

SolarWorld SolarSolarWorld Industries GmbH basereert de productie van hun panelen op deskundigheid en innovatieve sterkte, plus 40 jaar technologie-ervaring. De klanten van SolarWorld kunnen vertrouwen op individuele slimme oplossingen met ongelooflijk goede prestaties, die nog beter gemaakt zijn door strenge testen en technologie-innovatie.

De SolarWorld laboratoria voor het testen van zonnepanelen, de producten en de materialen ondergaan allen uiterst nauwgezette en gedetailleerde inspecties die internationale normen overschrijden. De gewaarborgde kwaliteit geeft klanten tientallen jaren zeer goede prestaties en de veiligheid die samengaat met het investeren in een betrouwbaar product.

Veiligheid is ook een prioriteit bij SolarWorld. De serie Sunmodules komt met een lineaire prestatiegarantie van 25 jaar, een productgarantie van 20 jaar en een aantal andere waarborgen betreffende kwaliteit en service. Sunmodules wordt ook beschermd door verhard glas en zijn verankerd in transparante EVA (ethyleenvinylacetaat). De achterkant van de modules wordt verzegeld met een hoogwaardig laminaat, en het moduleframe en het ingesloten glas worden aan elkaar vastgemaakt met gebruik van silicone. Dit maakt de modules uiterst robuust en verhindert dat frames losraken door slechte weersomstandigheden.

SegenSolar heeft SolarWorld panelen op voorraad voor veelvoudige toepassingen wat zij aan hun duurzaam en robuust ontwerp te danken hebben.

Als u bij SegenSolar aankopen wilt doen en een log-in wilt aanvragen voor de online webshop, kunt u hier contact met ons opnemen.

SWI-280-M-ABPanelenMonocrystalline280W All Black Mono

 

Voor meer informatie over SolarWorld kunt u de fabrikant website bezoeken hier.