Samil Power

Samil Power

Producten Omvormers

Fronius Samil SMA Huwaei SolarEdge Steca Solis

 

Samil Power Co. Ltd. is een internationaal bedrijf, dat in 2008 door de Samil Groep gecreëerd werd. Samil Power specialiseert zich in onderzoek & ontwikkeling, en de productie en het onderhoud van omvormers. Samil Power is één van de snelst groeiende bedrijven die omvormers produceren.

Het assortiment Samil producten reikt van micro-omvormers en string-omvormers tot megawatt omvormerstations. In 2011, was Samil Power de grootste exporteur van omvormers in China en het tweede grootste bedrijf voor wat betreft verkoopvolume in China.

Er zijn meer dan 200.000 Samil string-omvormers geïnstalleerd in meer dan 20 landen, en dankzij de meer dan 200 ingenieurs die aan onderzoek & ontwikkeling werken, voldoet het volledige productassortiment aan de hoogste kwaliteitsnormen. De Samil productiefaciliteit is gecertificeerd volgens internationale normen, net als de twee onderzoeks- en ontwikkelingscentra.

Het bedrijf is gespecialiseerd in klantenzorg, verkoop en ondersteuning, en heeft uitgebreide technische expertise. SegenSolar heeft een enorm assortiment SolarRiver en SolarLake omvormers nu in voorraad.

Als u zaken wilt doen met Segen en u zich wilt aanmelden bij de online web-shop, neem dan hier contact met ons op.

SL-12000TL-PM-SMUPV InverterMain UnitSolarLake12000TL-PM + SMU - 12.0kW
SL-17000TL-PMPV InverterMain UnitSolarLake17000TL-PM
SL-20000TL-PM-SMUPV InverterMain UnitSolarLake 20000TL-PM + SMU 20.0kW
SR-TL-S-WIFICARDDisplayWeb InterfaceSolarRiver TL-S WIFi card
SL-TL-PM-WIFICARDMonitoring en bewakingWeb InterfaceSAMIL SOLAR LAKE TL-PM WIFI EXTENSION CARD