SegenSolar maakt het verschil

SegenSolar maakt het verschil

Over ons
 
SegenSolar GmbH is een nieuwe groothandel in zonne-energieproducten met een ervaren verkoopteam. SegenSolar is in juli 2015 opgericht en werkt vanuit haar kantoor in Keulen. SegenSolar biedt een ongeëvenaarde dienst aan voor de verkoop van zonne-energiesystemen en -componenten in Duitsland, de Benelux en naburige Europese landen.
SegenSolar GmbH maakt deel uit van de Segen Ltd groep, de grootste zonne-energiegroothandel in Groot-Brittannië.
De onderneming, opgericht door Andy Pegg in 2005, heeft een sterk marktaandeel in Groot-Brittannië; ongeveer 25 percent van de Britse zonne-energiemarkt.
Naast zonne-energieproducten verkoopt SegenSolar ook off-grid- en hybrideoplossingen. SegenSolar verkoopt en levert ook aan het Afrikaanse continent. Segen Ltd heeft momenteel meer dan 60 personeelsleden en SegenSolar heeft momenteel 17 werknemers, waarvan velen enorme ervaring binnen de zonne-energiesector hebben. SegenSolar biedt een ervaren verkoopteam, onder leiding van Ute Wimmers, om u met al uw aankopen van zonne-energieproducten te helpen. Naast ervaren en toegewijd personeel, biedt SegenSolar een klantenportaal als geen ander aan. Met een uitgebreid assortiment zonne-energieproducten, kunt u op het portaal op elk moment van de dag de beschikbaarheid en prijzen van alle producten bekijken, modules, omvormers, opslagsystemen en zonne-energieapparatuur bestellen en het laten verzenden wanneer het u uitkomt. De unieke en intelligente software "Quick Quote" voor een snelle prijsopgave maakt ook gebruik van al deze producten en hiermee kunt u in enkele minuten een volkomen aangepast systeem ontwerpen. Als u een meer diepgaand ontwerp nodig hebt, kunt u de SegenSolar Designer gebruiken. Dit programma is een ultiem ontwerptool waarmee u de windbelasting mee kan laten tellen, uw lay-out kan aanpassen en nog veel meer, waardoor u een gedetailleerde systeemconfiguratie met een systeemoverzicht kunt creëren.Het portaal houdt u ook op de hoogte van nieuws, nieuwe producten, de recentste aanbiedingen en de mogelijkheid u in te schrijven voor onze gespecialiseerde evenementen.

Open vandaag nog een account en u zult toegang hebben tot:
  • een gevarieerd assortiment voor al uw behoeften op het gebied van zonne-energie
  • actuele voorraadinformatie - beschikbare voorraad en binnenkomende leveringen
  • actuele prijzen - die regelmatig gecontroleerd worden om ervoor te zorgen dat ze concurrerend blijven
  • continue toegang tot datasheets en brochures
  • eenvoudige en nauwkeurige ontwerp- en configuratietools
  • een snelle en efficiënte levering
  • promoties, aanbiedingen en nieuws
  • toegang tot evenementen en training bij u in de buurt

Daarnaast kunnen onze accountmanagers bijstaan bij al uw vragen en problemen.


U kunt uw Nederlandssprekende accountmanager Robert van Sloten bereiken via r.vansloten@segensolar.nl, +31 20 26 22 975 of doormiddel van het contactformulier op onze website.

Vul hier het formulier in om toegang tot het klantenportaal aan te vragen.
Over ons