Producten Opslagsystemen

LG Chem Varta RCT BYD Kostal

 

LG ChemLG Chem, met hoofdkantoor in Seoul, is het grootste chemische bedrijf in Zuid-Korea. LG Chem is de dochteronderneming van LG en biedt uitgebreide voordelen en diensten in de drie segmenten in de markt: Petrochemische industrie, IT en elektronica, en biedt tevens oplossingen voor de energiemarkt. LG Chem heeft vele jaren ervaring met de ontwikkeling en productie van batterijen is een toonaangevende aanbieder van opslagsystemen. Het bedrijf is daarmee de belangrijkste leverancier voor de wereldwijde auto-industrie. In 2015 breidde LG Chem uit naar de sector van energie-opslagsystemen (energy storage systems, ESS). Het aanbod van producten bevat oplossingen van de ESS-markt, zoals netwerken, huishoudens en UPS, en biedt diverse toepassingen voor partners en eindgebruikers.

LG Chem heeft vooruitstrevende energie-opslagsystemen ontwikkeld - de belangrijkste componenten voor de toekomstige energiemarkt en toevoer van zonne-energie. Het nieuwe opslagsysteem is de schaalbare RESU 6,4EX van 6,4 kWh tot 9,6 of 12,8 kWh met een stijlvol design. Het apparaat is smal, handig en 50 procent lichter dan zijn voorganger, met ten minste 6.000 oplaadcycli en ontlading (DOD) van 91%.

Als u bij Segen aankopen wilt doen en een log-in wilt aanvragen voor de online webshop, kunt u hier contact met ons opnemen.