Producten Opslagsystemen

LG Chem Varta RCT BYD Kostal

Kostal Opslagsystemen

 

De filosofie van Kostal "Smart connections" is gebaseerd op de uitgebreide ervaring van de KOSTAL Group en de samenwerking met de klanten. Het partnerconcept van Kostal is gebaseerd op het simpele, maar briljante idee van symbiose. Via continu en direct contact met de klant kan Kostal snel reageren en de klanten precies de oplossingen bieden die zij nodig hebben.

De bewezen hoge kwaliteitsstandaard bij Kostal omvat een uitgesproken manier van kwaliteitsdenken, een strikt foutmanagement, garanties en open communicatie. Deze attributen maken het Kostal mogelijk te werken met de nadruk op kwaliteit in het belang van de klant.

De Kostal Storage Systems bieden intelligente, communicatieve en onafhankelijke opslagsystemen van zonne-energie. De Kostal systemen bieden geheugentechnologie L-Lon of looizuur, geïntegreerd energiebeheer, drie fasen, optionele noodstroomvoorziening, smart home, en een EEBus-compatibele geheugenregelaar is apart beschikbaar en latere geheugenupdates zijn mogelijk.

Als u bij Segen aankopen wilt doen en een log-in wilt aanvragen voor de online webshop, kunt u hier contact met ons opnemen.