Canadian Solar

Canadian Solar

Producten Zonnepanelen

Canadian Solar JA Solar LG Solar Panasonic SolarWorld Talesun

 

Canadian Solar zonnepaneelCanadian Solar Inc, opgericht in Toronto, Canada in 2001, is één van de belangrijkste paneelfabrikanten van de wereld. Het bedrijf heeft zich door kwaliteit en betrouwbaarheid onderscheiden van de concurrentie en levert al sinds het begin zonne-energieproducten van hoge kwaliteit.

Canadian Solar heeft drie state-of-the-art onderzoekscentra voor cellen, panelen en systemen in zowel Canada als China. De totale projectpijplijn van Canadian Solar™ is nu 9 GW, met inbegrip van een recente toename in de pijplijn van 2,4 GW. Dit vertaalt in meer dan 10 GW aan panelen of 30 miljoen zonne-energiemodules in de afgelopen 14 jaar.

Canadian Solar Inc levert toonaangevende, zeer efficiënte zonnecellen, zonne-energiemodules, zonne-energiesystemen en niet aan het net gekoppelde toepassingsoplossingen. Hun zonne-energiepanelen zijn zo grondig getest en bewezen onder zware omstandigheden dat Canadian Solar met vertrouwen een garantie van 25 jaar geeft. Klanten van Canadian Solar kunnen gerust zijn, wetend dat zij met een zeer hoog gerangschikt, door banken aanvaard en betrouwbaar bedrijf te maken hebben.

SegenSolar heeft Canadian Solar panelen beschikbaar die voor bijna elk vereiste van toepassing zijn,

Als u bij SegenSolar aankopen wilt doen en een log-in wilt aanvragen voor de online webshop, kunt u hier contact met ons opnemen.

CS6K-275M-ABPanelenMonocrystallineCanadian Solar 275W Mono K All Black

 

Voor meer informatie over Canadian Solar kunt u de fabrikant website bezoeken hier.